Veelgestelde vragen

Wij werken nauw samen met CKZ en Nireas Zorggroep om de kwaliteit van zorg te kunnen garanderen. Via de detachering van ervaren krachten van Nireas Zorggroep maken wij gebruik van bewezen methodieken. Wij hebben daardoor wekelijks inzet van een gedragskundige om casuïstiek eventuele vraagstukken te bespreken. Middels de systematiek zullen we intern elke 3 maanden een evaluatie houden en elke 6 tot 12 maanden een evaluatie met het netwerk van de deelnemer of de deelnemer zelf. Hangende de eigen certificering zijn zowel het CKZ als de Nireas Zorggroep ISO 9001 gecertificeerd.

Elke deelnemer krijgt bij start een individueel plan. Hierin worden doelen, begeleidingsafspraken en benodigde ondersteuning beschreven. Na start volgt er een gewenningsperiode van 6 weken waarin we elkaar beter leren kennen. Na deze periode zal samen met de deelnemer het eerste plan opgesteld worden. Dit plan wordt door ons en deelnemer ondertekend en zal de leidraad vormen in de verdere ontwikkeling. Na 3 maanden zal een eerste interne evaluatie plaatsvinden waarin evenuteel de doelen bijgesteld kunnen worden. Afhankelijk van de trajectvorm zal na 6 of 12 maanden een externe evaluatie plaatsvinden. Mocht er tussen de evaluaties door blijken dat er doelen zijn die bijgesteld moeten worden zal dat direct samen met de deelnemer gedaan worden.

Ja, dat is zeker mogelijk. Een onderaannemerschap kan worden worden vormgegeven via een onderaannemersovereenkomst of een raamwerkovereenkomst. Wij staan altijd open voor samenwerking met andere zorgaanbieders of initiatieven die de ontwikkeling van de deelnemer voorop stellen. Voor vragen hierover kunt u het beste contact opnemen met Anita Vos of Erwin van Eck. Zij zijn te bereiken op 0627172303 of per mail: info@bitsenbytes.org

Bits en Bytes werkt op basis van WMO, WMO Jeugdwet, WLZ en PGB financiering. Financiering kan ook middels een onderaannemersovereenkomst plaats vinden. De meeste Zeeuwse gemeenten zijn contractpartner. Voor aanvullende vragen hierover kunt u het beste contact opnemen met Erwin van Eck op 06 11743100 of per mail: info@bitsenbytes.org

Zowel de locatie in Goes als die in Renesse is uitstekend bereikbaar via het OV. De locatie is Goes ligt op loopafstand van het treinstation van Goes en de locatie in Renesse ligt pal naast het Transferrum waar alle buslijnen van het eiland samenkomen.

Wij zijn erkend

Nederlandse Vereniging Van Pedagogen En Onderwijskundigen
Wij Leiden Vakmensen Op
Stichting Kwaliteitssregister Jeugd
 NIP
Klachtenportaal|Zorg